14/5/07

FORÇA CERVANTES!!!!!

Els nostres Alevins
JUGARÀN LA FINAL DE LOS JEEC !!!
El dimecres 16 de maig juguen la final de l'àrea de Barcelona

contra el Peter Pan, a les 18.45 hs.
A l' ESCOLA REINA ELISENDA C/ Olot 18 - 08024 Barcelona.


L’ ESCOLA REINA ELISENDA està situada al districte de Gràcia, al barri de La Salut, davant mateix de la porta principal del Parc Güell. http://www.xtec.es/esc-reinaelisenda/marcs.htm
TOTHOM A ANIMAR-LOS !!!

4 comentarios:

montse dijo...

Moltes felicitats nois!!! Cervantes ha guanyat la Final!!! Ha estat un partit emocionant i bonic, ple de bon joc, bones cistelles i bones vibracions! Ens heu tornat a fer disfrutar i no hi ha paraules per agraïr-vos tot això! I felicitats també al Peter Pan, un gran equip ple de bons jugadors! Amics, ens veiem el dissabte en el 2on trofeu Escola De Bàsquet Cervantes.
Endavant amb el bàsquet, endavant amb l'esport, endavant amb el Cervantes!
I moltes gràcies per totes les col·laboracions desinteressades, especialment per l'entrenadora i les seves ajundantes!

Montse

Anónimo dijo...

La Montse se m'ha avançat, comparteixo tot lo que ha dit. I jo, personalment, cada dia penso que un repte com tenir una Escola de Bàsquet al nostre Cervantes es una de les grans coses que l'AMPA ha fet. Força Bàsquet! Força Cervantes! i Força Alevins! ja som campions de Barcelona ara per la de Catalunya!
Avui han pogut anar pares, mares, avies,... a veure guanyar als nostres alevins i crec que l'experiencia val la pena.
Gràcies a tots els que doneu suport al bàsquet i als nostres jugadors.
Us esperem a tots al II Trofeu de l'Escola de Bàsquet Cervantes, que segur que aquest any es encara millor que l'any passat.
Fins dissabte
Merche

Anónimo dijo...

Felicitats amics, ahir vau jugar un bon partit i vau ser justos guanyadors. Nosaltres també estem contents, els deu jugadors de la nostra plantilla van esforçar-se i van jugar amb esportivitat; nens, amics i pares s'ho van passar molt bé, què més volem?


Dissabte intentarem tornar a plantar-vos cara ;-) i esperem que el dissabte dia 2 puguem jugar altra vegada amb vosaltres la gran semifinal de la lliga. Ens agradaria molt perquè segur que seria un altre bon partit!

De nou, felicitats. Salutacions,

Albert

Okok dijo...

Moltes felicitats a tots els que heu fet costat al bàsquet, a tots els que heu dedicat temps i esforç als equips del cervantes, als que vàreu començar amb un projecte boig i complicat i als qui ho estàn continuant, a les famílies que busquen temps d'on no hi ha per anar a animar els equips...

I especialment als nens i nenes dels equips, que cada cop anem més forts!!!

Ens veiem el dissabte, amb més motius de celebració dels que hauriem sospitat fa uns mesos!

III Trofeu de Basquet Cervantes

NOVETAT: galeria fotogràfica. Baixa't i comparteix les millors fotos....